AFSÜ’den ‘Sağlık Turizm Etkinliği’

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde, ‘Sağlık Turizm Etkinliği’ düzenlendi ve etkinlik katılımcılar tarafından ilgi gördü.

Sağlık 25.04.2022 14:32:31 0
AFSÜ’den ‘Sağlık Turizm Etkinliği’

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Sağlık Yönetimi Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Sağlık Turizmi’nde, Afyonkarahisar’ panelinde şehrin sağlık aktörleri, uluslararası şirket temsilcileri, akademisyenler ve sağlık birimi öğrencileri bir araya geldi.

Etkinliğin koordinatörlüğünü yapan Öğretim Üyesi Enver Samet Özkal, ‘’Etkinliğimizde Afyonkarahisar ‘da sağlık turizmin gelişmesi için ‘Akademi ve İş Dünyası’ nı bir araya getirerek farkındalık yaratmak istedik. Şehrimizin ekonomisine önemli katkı sağlayacak sağlık turizmi için bu tür çalışmaları devam ettireceğiz. Katılımcılara teşekkür ederiz’’ dedi.

Toplantıya konuşmacı olarak katılan ZSA Group Ceo’su Serkan Ülkü, Öğretim Üyesi İsa Gül’e; Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fak. Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Başhekim Tuncer, ‘’Afyonkarahisar şehrinde sağlık turizmi için her türlü hazırlıklarını yaptık. Uluslararası sağlık hizmetleri sunacak nitelikte hastanelerin, hekimleri mevcuttur. Bu panelin sağlık turizminin geliştirilmesine ivme kazandıracağını umut etmekteyiz. Katılımcılara teşekkür ederiz’’ dedi. 

Etkinlik, öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ile takip edildi. Etkinliğin sonunda: Hatıra fotoğrafı çektirilerek sonlandırıldı. (Ertuğrul Altınel haberi)