Belediye çalışanlarına sevindiren zam

Belediye çalışanlarına sevindiren zam

Çalışma Hayatı 3.08.2023 02:23:00 0
Belediye çalışanlarına sevindiren zam

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu mesai arkadaşlarını sevindiren bir sözleşmeye imza attı. Emirdağ Belediyesine bağlı Üç Hilal Şirketi ile Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu sözleşme gereği en düşük işçi maaşı 16 bin liraya yükseldi. Yapılan bu zamdan dolayı memnun olduklarını ifade eden Belediye çalışanları Başkan Koyuncu'ya teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

İmzalanan sözleşme gereği maaş zammının hayırlı olmasını dileyen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; “Amacımız Kadim Şehrimiz Emirdağ'a hizmet etmek ve bu şehri büyütmek. Yılbaşında sendika ile yapmış olduğumuz görüşmelerde hemen hemen sendikamızın istediği rakamı verdik ve memnun olduğunuzu biliyoruz. Sizin memnuniyetiniz benim memnuniyetim, idarenin memnuniyeti demektir. Sizler sabahları işe ne kadar mutlu gelirseniz o kadar güzel hizmet edeceğinizi biliyoruz. Şartlar dahilinde bölgenin en yüksek rakamını verdiğimizi sendika arkadaşlarımızdan öğrendik. İnşallah yılbaşında tekrar sözleşme yapacağız ve ne sizleri enflasyona ezdireceğiz ne de hakkınızı zayi edeceğiz bundan en ufak bir şüpheniz olmasın” dedi. 

Verilen zamdan oldukça memnun olan belediye çalışanları, Başkan Koyuncu'ya teşekkürlerini iletti.

Sözleşme imza programında Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Belediyesine bağlı Üç Hilal Şirketi Müdürü Ali Ekber Şimşek, Hizmet-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Kemal Erkuş, belediye birim amirleri ve belediye çalışanları yer aldı.