Emirdağ Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna kavuştu

Emirdağ Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna kavuştu

Spor 26.07.2023 19:33:00 0
Emirdağ Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna kavuştu

Çocuk, genç ve yetişkin her yaştan Emirdağlıyı yüzme ile buluşturacak olan, aynı zamanda Emirdağ'ın ilk kapalı yarı olimpik yüzme havuzu olan Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu vatandaşların hizmetine sunuldu.

Emirdağ Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun; 09.30 - 21.30 saatleri arasında hizmet vereceği, cuma ve cumartesi günleri kadınların; pazar, pazartesi, salı, çarşamba günleri erkeklerin kullanılabileceği havuzun perşembe günü ise havuzun bakım ve temizliği yapılacağından dolayı kapalı olacağı bildirildi.

Yarı olimpik yüzme havuzunu ziyaret ederek yüzmeye gelen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçenin en önemli eksiklerinden birini daha gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Çok çalıştık, çok çabaladık ve ilçemizde yüzme bilmeyen kimse kalmasın düşüncesiyle Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Her yaştan vatandaşı yüzme sporuyla buluşturacak olan tesisimiz Kadim Şehrimiz Emirdağ'a hayırlı uğurlu olsun."ifadelerini kullandı.