Emirdağ'da Festival Coşkusu

Emirdağ'da Festival Coşkusu

Kültür 6.08.2023 00:24:00 0
Emirdağ

Emirdağ Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Emirdağ Gurbetçi Festivali birbirinden değerli sanatçı ve misafirlerle muhteşem bir başlangıç yaptı.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının katkılarıyla sunulan Aslan Hürkuş Sinema filmiyle başlayan festival Gurbetçi sanatçı Emine Tokail'in seslendirdiği türküler eşliğinde coşkuyla devam etti.

Son olarak sahne alan Talha Bora ve orkestrası ile Erhan Uslu şiir ve türküleriyle 16. Gurbetçi Festivaline katılanlara unutulmaz anlar yaşattı.

Festival alanına gelerek hemşerilerinin eğlencelerine ortak olan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu coşkulu kalabalıkla sohbet ederken çocuklarla da yakından ilgilendi.

İlk gün olmasına rağmen yoğun bir katılım olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Başkan Koyuncu katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Konser sonunda sahneye çıkan Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu katılanlara teşekkür ederek sahne alan sanatçılara Emirdağ'ın tescilli ürünü Topakev'i takdim ettiler.

Gönüllerince eğlenen yüzlerce Emirdağlı, geleneksel hale getirilen festival için Başkan Koyuncu'ya ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.