Genel Başkan Malül Gazi mustafa ışık'a anlamlı hediye

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Malül Gazi Mustafa Işık, Afyonkarahisar 4. Kitap Fuarına destek vermek için alanı ziyaret etti.

Kültür 30.05.2022 15:34:00 0
Genel Başkan Malül Gazi mustafa ışık

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Malül Gazi Mustafa Işık, Afyonkarahisar 4. Kitap Fuarına destek vermek için alanı ziyaret etti.

Fuarın organizatörü Mehmet Abdioğlu ile bir süre görüşen Işık’a anlamlı bir kitap hediye edildi.

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Malül Gazi Mustafa Işık ve beraberindekiler Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Kumartaşlı ile birlikte Afyonkarahisar Kitap Fuarını gezdi.

Stantları tek tek ziyaret eden Başkan Işık ve beraberindekiler, yazarlarla görüşerek karşılıklı bilgi alış verişinde bulundular.

Fuara desteklerinden dolayı Başkan Işık’a teşekkür eden Fuarın organizatörü Mehmet Abdioğlu Süyük Taarruz’u anlatan bir kitap hediye etti.

Işık, “Sayın Mehmet Abdioğlu’nun yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Bu fuarın bu hale gelmesinde büyük emek sarf eden Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek ve ekibine ayrıca teşekkür ediyorum. Harika bir fuar organizasyonu olmuş. Gelecek nesillere aktarılması adına vermiş olduğu Büyük Taarruz kitabını da oldukça anlamlı buluyorum. Kendisine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Şehit aileleri ve gazilerimizin bu ülkenin baş tacı olduğunu ifade eden Mehmet Abdioğlu ise “Büyük Taarruz’un 100. Yıl etkinliklerine ev sahipliği yapıyoruz. Bu bağlamda düzenlenen ve düzenlenecek olan etkinliklere derneğinizin büyük katkıları olduğunu biliyorum. Şahsınızda tüm Şehit yakınlarına ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.