Haberimize Kaymakamlıktan açıklama

Haberimize Kaymakamlıktan açıklama

Gündem 28.04.2024 22:22:00 0
Haberimize Kaymakamlıktan açıklama

“Önceden duvarları yıkılan halin çatısı uçtu” haberimizin ardından habere konu olan Kırca Köyü Meyve Alım Merkezi’ne giderek incelemelerde bulunan Sultandağı Kaymakamı Tunahan Nas, söz konusu yerin henüz kabul eşlemlerinin yapılmadığını sorumluluğun yüklenici firmaya ait olduğunu bildirdi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada; “Kaymakamımız Tunahan NAS, Kırca köyünde bulunan ve inşaatında sona yaklaşılan Kırca Köyü Meyve Alım Merkezi çatısında kuvvetli fırtınadan dolayı oluşan hasarla ilgili Özel İdare, KHGB ekipleri ve köy muhtarı ile birlikte incelemelerde bulundu.

Konuyla ilgili hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını belirten Kaymakamımız, yapının kesin kabulünün henüz yapılmadığını ve teknik elemanlarca yapılacak kontroller sonucunda tespit edilen eksiklerin tamamlanmasından sonra kesin kabul işleminin gerçekleşeceğini ifade etti. 

Kaymakamımız çatıda oluşan hasarın yüklenici firma tarafından giderileceğini belirterek çatıda gerekli olan güçlendirme çalışmalarının yapılacağını ve konunun Kaymakamlığımızca takip edileceğini ifade etti” ifadelerine yer verildi.