Kadın girişimciden 2. Ekler şubesi açıldı

Kadın girişimciden 2. Ekler şubesi açıldı

Ekonomi 12.04.2023 15:20:00 0
Kadın girişimciden 2. Ekler şubesi açıldı

Afyonkarahisar’da kadın girişimci Büşra Savaş, Larissa Evleri Bölgesindeki Ekleristan’ın ikinci şubesini Sandıklı ilçesinde açtı.

Ailelerin özel anların doğum günlerinin günlerin hanımların vazgeçilmez klasikleri arasında yer alan ve enfes lezzetleriyle bu ekler artık Uydukent Larissa evleri bölgesinin yanı sıra Sandıklılara da hizmet vermeye başladı.

İşletmeciliğini Nedim ve Büşra Savaş çiftinin yaptığı Ekleristan’da harika lezzetler yer alıyor. Yaklaşık 22 ila 24 çeşit ekler dünyası. Rengarenk doğal enfes makaronlar, kavala kurabiyeleri sıcak ve soğuk içecekler ve daha birçok çeşitle hizmet veriliyor.

Eklerde ise Limonlu, Portakallı, Klasik, Çikolatalı, Antep fıstıklı, tahinli, kestaneli, vişneli ananaslı, elma tarçınlı, yaban mersinli, oreolu, beyaz çikolatalı, Hindistan cevizli, mochalı, frambuazlı, tiramisulu, amber, çilekli, bademli, bal kabaklı, incir cevizli, böğürtlenli, karamelli, muzlu. 

Amaçlarının her şeyden önce güzel ve kaliteli hizmet olduğunu dile getiren Kadın Girişimci Büşra Savaş, Afyonkarahisar ve Sandıklı mekanlarının aile ortamı için ideal olduğunu söyledi.