Özel Dentepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete girdi

Afyonkarahisar yeni bir özel ağız ve diş sağlığı polikliniğine kavuştu. Özel Dentepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği düzenlenen törenle hizmete girdi.

Sağlık 14.05.2022 13:57:22 0
Özel Dentepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete girdi

Genç Diş Tabipleri Sefa Osanmaz ile Batuhan Adatepe’nin kurduğu Özel Dentepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Vali Yardımcılarından Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in de katılımıyla dualar eşliğinde hizmete girdi.

 

Ali Çetinkaya Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki polikliniği açılışında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, genç Diş Tabipleri Sefa Osanmaz ve Batuhan Adatepe’yi tebrik ederek, hayırlı hizmetler vermelerini ve bereketli kazanlar temennisinde bulundu.

Açılışın ardından poliklinik gezilerek, katılımcılara bilgiler verildi.

 

Açılışa, Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in yanı sıra AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partilerin merkez ilçe başkanları, dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı.

 

SON TEKNOLOJİ İLE HİZMET VERECEĞİZ

 

Açılışın ardından basın mensuplarına poliklinik hakkında kısa bir bilgi veren Dt. Sefa Osanmaz, diş hekimliğini İzmir’de tamamladıklarını belirterek, arkadaşı Dt. Batuhan Adatepe ile ortak bir poliklinik açmaya karar verdiklerini, bunun için de Afyonkarahisar’ı tercih ettiklerini söyledi.

Poliklinik hizmetlerinde son teknoloji ile hizmet vereceklerini belirten Dt. Batuhan Adatepe ise “Poliklinik hizmetlerimizde Diş hekimliğinin anabilim dalının tüm hizmetlerini vereceğiz. Bunun için de son teknoloji ekipmanlarımızı da tamamladık, Afyonkarahisar halkımıza çevre illere de hizmet etmeye geldik. Biz Afyonkarahisar’ı seviyoruz hizmet ederken de severek hizmet edeceğiz. Afyonkarahisarlılar da bizi seveceğinden, verdiğimiz hizmetlerden memnun kalacaklarından eminim” diye konuştu.