Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesinde başarı bir gelenektir

Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesinde başarı bir gelenektir

Eğitim 11.07.2023 17:46:00 0
Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesinde başarı bir gelenektir

‘Başarı bir gelenektir’ diyerek çıktıkları bu yolda yaz tatilinde idarecilerinin, öğretmenlerinin, personellerinin fedakarlığıyla başarıya odaklanan bir ekibin 142 öğrenci ile Üniversite hazırlık kampları takdire şayan.

Edinilen bilgiye göre, öğrenciler için bu üniversite yaz kamp programında hafta içi günlük 8 saat ders, akşamları ise 4 saat gece etüdü olmak üzere 40 günlük bir çalışma planlandı. 

Rakiplerinin tatil rehavetinde olması, okul imkanlarının da tam kapasite kullanılmasından dolayı  günde 12 saati bulan çalışma programıyla ‘Erken giden yol alır’ sözünü yaşatarak tüm ekip başarıya odaklanmıştır. Bu özverili çalışmanın akademik ayağında eksikleri gidermek anlamında cumartesi günleri de deneme sınavları yapılarak;  gerek sınav tecrübesi, gerekse denemenin değerlendirilmesiyle kişiye özel çalışma programlarının uygulanması öğrenciyi hedefine odaklamada büyük rol oynadı. 

Afyonkarahisar ili bütünüyle değerlendirildiğinde görülecektir ki yıllardır süregelen bu kampa sadece okul öğrencileri değil sadece Afyonkarahisar ve ilçeleri değil il dışından da öğrencilerin iştirakı da kamuoyunda başarının göstergesi.

Bu kamp programının, günümüz ekonomik şartları düşünüldüğünde, hem veliler hem bölge insanına ekonomik ve de akademik anlamda katkıları yadsınamaz.