Sandıklı’da Geleneksel Sokak Futbol Turnuvası başladı

Sandıklı’da Geleneksel Sokak Futbol Turnuvası başladı

Spor 26.07.2023 11:28:00 0
Sandıklı’da Geleneksel Sokak Futbol Turnuvası başladı

Sandıklı'nın 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, heyecanlı bir atmosfere sahne oluyor. Geleneksel Sokak Futbol turnuvasına 6-13 yaş aralığında bulunan 400 genç katılım sağlıyor.

400 gencin futbol aşklarını ve özelliklerini sergilemek için buluştuğu turnuva, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi. Ailelerin, antrenörlerin ve futbolseverlerin bir araya geldiği etkinlik, gençlerin sporla tanışmasına ve fiziksel özelliklerinin önemini vurgulamaya yönelik bir platform olarak önem taşıyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu: "Sandıklı ilçemizde düzenlenen Geleneksel Sokak Turnuvası, genç kardeşlerimize fiziksel aktiviteleri teşvik etmek, spor gelişimini sağlamak ve sokak futbolunun önemini ortaya çıkarmak için düzenleniyor. Turnuvaya katılan genç kardeşlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Sandıklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Araz: “Turnuva, genç futbolcuların yeteneklerini sergileyeceği ve kıyasıya mücadelenin yaşanacağı bir platform olarak ön plana çıkıyor. Bu tür turnuvaların yaygınlaşması çevik ve dinamik bir yaşam tarzının genç kardeşlerimize teşvik edilmesi açısından çok önemli. Turnuvanın başarısı, gelecek yıllarda daha büyük ve güçlü organizasyonlara zemin hazırlayarak, gençlerin spora olan ilgisini artıracak. Genç sporcularımıza başarılar diliyorum. Paydaşlarımız olan Sandıklı Kaymakamlığı’na ve Sandıklı Belediyesine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.