Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası başladı

Afyonkarahisar’dan 14 sporcunun katılacağı şampiyona Ankara’da Türkiye Bilardo Federasyonu Tesisleri’nde yapılıyor.

Spor 7.10.2022 13:33:00 0
Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası başladı

2022 Yılı 2.Etap’la ilgili olarak Türkiye Bilardo Federasyonu İl Temsilcisi Harun Yağıcı, 21 Ekim’e kadar Ankara Gölbaşı’nda bulunan Uluslararası Bilardo Kompleksinde yapılacak olan “Türkiye 3 Bant bilardo Şampiyonası 2.Etap Müsabakalarına” Afyonkarahisar’dan 14 sporcu katılacağını söyledi.

Kendine has bir puanlama sistemine sahip olan şampiyonada, 14 sporcumuz farklı günlerde mücadele edeceğini belirten Yağıcı; “2.etap müsabakaları sonrasında kasım ayında yapılacak olan 3.etaba katılmak için ter dökecek olan sporcularımıza şimdiden başarılar diliyoruz. 3.etapta yine ilimizi en az 6 sporcunun temsil edeceğini düşünüyorum” dedi.

Şapmiyonada Afyonkarahisar’ı Şükrü Suat Toydemir, Enver Mut, Tuncay Temirkaya, İhsan Dumanlı, Ahmet Özaydın, Ali Arslan, Selçuk Undu, Ahmet Şimşek, Ali Karaman, Ceyhan Çalışır, Alaattin Çevirim, İsmail Arslan, Zeynelabidin Şahintepe ve Emrah Koşer temsil edecek.

Yağıcı; “14 sporculuk katılım sayısı da Türkiye geneline baktığımız zaman yine hemen büyükşehirlerin arkasından Afyonkarahisar’ımızın geldiğini gösteriyor. Afyonkarahisar’da bilardonun gelişimi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu konuda Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın İsmail Hakkı Kasapoğlu da gereken destekleri esirgemeyeceğinin sözünü vermiştir. Yakın zamanda gençlerin kurslara katılabileceği bir tesis için çalışmalara başlanacaktır” diye konuştu.