19 Eylül Gaziler Günü’nde Anlamlı Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Temsilciliğini ziyaret ederek gazilerimizin bu anlamlı gününü kutladı.

Gündem 19.09.2024 17:38:59 0
19 Eylül Gaziler Günü’nde Anlamlı Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Temsilciliğini ziyaret ederek gazilerimizin bu anlamlı gününü kutladı. Yiğitbaşı, kahraman gazilerimiz için özel bir albüm hazırlanacağını müjdeledi.

 

Vali Yiğitbaşı’ndan Gazilere Anlamlı Ziyaret

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, protokol üyeleriyle birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında tüm gazilerimizin bu özel günü kutlanırken, gazilere duyulan minnet bir kez daha dile getirildi.

 

Kahraman Gazilerimiz İçin Albüm Hazırlanacak
Vali Yiğitbaşı, ziyaret sırasında önemli bir müjde vererek, daha önce Afyonkarahisar’ın Aziz Şehitleri için hazırlanan albümün bu kez Kahraman Gazilerimiz için de hazırlanacağını söyledi. Bu proje ile gazilerimizin kahramanlık hikayeleri kayıt altına alınacak ve gelecek nesillere aktarılacak.

 


#GazilerGünü #Afyonkarahisar #KübraGüranYiğitbaşı #KahramanGaziler #TürkiyeMuharipGazilerDerneği #19Eylül #GazilereMinnet