Özel Uçar Okullarına yeni müdür

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Özel Uçar Okulları müdürlük görevine Muharrem Günay getirildi.

Eğitim 30.07.2022 14:16:00 0
Özel Uçar Okullarına yeni müdür

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Özel Uçar Okullarının yeni müdürü Muharrem Günay oldu.

Daha önce Özel Öğretim Kurumlarında İngilizce Kursu Kurucu Müdürü ve Okul Müdürü olarak 10 yıl süreyle görev yapan Muharrem Günay, geçen yıl açılan ve Anaokulu ve İlkokul olarak faaliyet gösteren Uçar Okullarında müdür olarak göreve başladı.

1994 yılından beri gazetecilik, yazarlık yapan  ve  ilimizde faaliyet gösteren ve çok başarılı faaliyetlere imza atan Afyonkarahisar  Yazarlar ve Şairler Derneği’nin de başkanlığını yürüten ve aynı zamanda başarılı bir yönetici ve eğitimci olan Muharrem Günay’a yeni görevinde başarılar dileriz.

 

Muharrem Günay Kimdir?

 

Muharrem Günay, 1956 yılında Afyonkarahisar’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini tamamladıktan sonra 1978 yılında Afyon Eğitim Enstitüsünden mezun oldu ve öğretmenliğe başladı.

Günay 1997 yılında ikinci öğretim olarak 4 yıllık Lisans Eğitimliğini tamamlayarak AKÜ Uşak Eğitim Fakültesinden mezun oldu.

1994 yılında ilimizde yayınlanan Kocatepe Gazetesinde yazarlığa başladı. Çok sayıda yayınlanmış kitabı bulunan Günay, eğitimcilik ve idareciliğin yanında gazetecilik ve yazarlığa da devam etmektedir.