AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin’den Esnaf Ziyaretleri

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin’den Esnaf Ziyaretleri

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, esnaf ziyaretleri kapsamında hemşehrileriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi ve AK Parti’nin hizmet anlayışını vurguladı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, yoğun bir program çerçevesinde sabahın erken saatlerinden itibaren ziyaretlerine başladı. 

Şahin’e ziyaretlerinde il yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ziyaret programının ilk durağı, Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası oldu. 

Oda Başkanı Mustafa Yılmazaslan ile görüşen Başkan Şahin, esnafın taleplerini ve beklentilerini dinleyerek çözüm odaklı yaklaşımlarını paylaştı.

Sanayi Bölgesinde Esnafa Destek

Oda ziyareti sonrası, sanayi bölgesindeki esnafları ziyaret eden Şahin, hayırlı işler dileklerini ileterek esnafla birebir temas kurdu. 

Şahin, AK Parti’nin her zaman hemşehrilerinin yanında olduğunu vurgulayarak, esnafın taleplerine büyük önem verdiklerini belirtti.

Cuma Namazı Sonrası İstişareler

Başkan Şahin, programı kapsamında Yeşil Camii’de Cuma namazını eda ettikten sonra hemşehrileriyle bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. 

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği bu ziyaretlerle halkla iç içe olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Afyonkarahisar İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Turgay Şahin, AK Parti’nin hizmet anlayışına vurgu yaparak, “Bizler AK Parti olarak her zaman sahadayız, hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. 

Esnafımızın talepleri ve beklentileri bizim için çok kıymetli. Afyonkarahisar’ı daha ileriye taşımak için çalışmayı sürdüreceğiz,” dedi.

Esnafın Güçlü Kalması İçin Destek

Başkan Şahin, esnaf ziyaretlerinin, Afyonkarahisar’ın ekonomik ve sosyal kalkınması açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "AK Parti, milletimizin refahını her zaman ön planda tutan bir partidir. 

Esnafımızın güçlü kalması için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

#TurgayŞahin #AKParti #Afyonkarahisar #EsnafZiyareti #HizmetAnlayışı #EkonomikKalkınma #SanayiEsnaf


Haber Kaynak : BB