İl Başkanı Şahin, Şoför Esnafının Sorunlarını Dinledi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin ve beraberindekiler, Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş'ı ziyaret ederek, şoför esnafının sorunlarını dinledi

Gündem 2.07.2024 16:56:27 0
İl Başkanı Şahin, Şoför Esnafının Sorunlarını Dinledi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin ve beraberindekiler, Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş'ı ziyaret ederek, şoför esnafının sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini TBMM'ye iletmek üzere dosya aldı.

AK Parti İl Başkanı Şahin, Şoför Esnafıyla Buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Başkan Yardımcısı Onur Çelik ve Av. Halil Gümüş, Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş’ı ziyaret ederek, şoför esnafının genel sorunlarını dinledi.

Şoför Esnafının Sorunları Masaya Yatırıldı

Başkan İbrahim Karataş, ziyarette şoför esnafının uzun süredir çözülemeyen sorunlarını dile getirdi. 

Karataş, Sayıştay kararları nedeniyle yaşanan mağduriyetler, tahditli plakalarda 49 yıl konusu, şehirler arası çalışan kamyoncu esnafının takograf sürelerinin 24 saatte 9 saat olan araç kullanma süresinin 3 saat mücbir sebep sayılarak 12 saate çıkarılması gibi önemli konularda bilgi verdi.

Kanun Düzenlemelerine Acil İhtiyaç

Taksici ve şehir içi nakliyeci esnafının korsan taşımacılarla rekabet edememesi gibi çeşitli sorunları da gündeme getiren Karataş, Türkiye Büyük Millet Meclisinde kanun düzenlemelerine acil ihtiyaç duyulduğunu belirtti. 

Bu sorunları içeren dosya, Başkan Şahin ve beraberindekilere teslim edildi.

Dosya TBMM'ye İletilecek

Başkan Şahin, şoför esnafının sorunlarını yakından takip edeceklerini ve bu sorunların çözümü için gerekli adımları atacaklarını ifade ederek, dosyayı TBMM'ye ileteceklerini söyledi.

#Afyonkarahisar #AKParti #TurgayŞahin #ŞoförEsnafı #TBMM


Haber Kaynak : BB