Vali Yiğitbaşı, Koruyucu Aile Baş Çiftini Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, iki yıl arayla iki bebeğin koruyucu ailesi olan Feride ve Levent Baş çiftini ziyaret etti

Gündem 2.07.2024 16:04:53 0
Vali Yiğitbaşı, Koruyucu Aile Baş Çiftini Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, iki yıl arayla iki bebeğin koruyucu ailesi olan Feride ve Levent Baş çiftini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın mektuplarını iletti.

Vali Yiğitbaşı'ndan Baş Çiftine Ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, eşi Burhan Selim Yiğitbaşı ile birlikte, iki yıl arayla iki bebeğin koruyucu ailesi olan Feride ve Levent Baş çiftini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’ın mektuplarını da ileten Vali Yiğitbaşı, Baş çiftine teşekkürlerini iletti.

Emine Erdoğan ve Mahinur Özdemir Göktaş’ın Mektupları iletildi

Vali Yiğitbaşı, ziyarette Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın mektuplarını Baş çiftine teslim etti. 

Bu mektuplarda, Baş çiftinin koruyucu aile olarak gösterdikleri fedakarlık ve sevgi dolu yaklaşımları takdir edildi.

Baş Çiftine Teşekkür ve Hediyeler

Vali Yiğitbaşı, 2 evlada sıcak bir yuva sağlayan Feride ve Levent Baş çiftine teşekkür ederek, çocuklarla yakından ilgilendi. 

Çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Vali Yiğitbaşı, çiftin özverili çalışmalarının toplum için büyük bir değer taşıdığını vurguladı.

#Afyonkarahisar #KoruyucuAile #KübraGüranYiğitbaşı #EmineErdoğan #MahinurÖzdemirGöktaş #FerideVeLeventBaş #SosyalHizmetler 


Haber Kaynak : BB